Primaironderwijs

Voortgezetonderwijs

Volwassenenonderwijs

PABO

Taalhulp

Fotoboeken

Fotoboeken

Foto's

Veel mensen hebben in hun, vaak lange, leven talloze foto's gemaakt, in mapjes of enveloppen gedaan en verplaatst naar zolder. Wat zonde. Veel te laat komt men er achter dat er met kostbaar materiaal nooit iets gedaan is. En nu zijn er veel te veel ongeordende foto's. Die foto's zijn echter niet verloren! Graag help ik mensen foto's te sorteren en te digitaliseren om er daarna mooie fotoboeken van te maken. Ik heb zelf prachtige voorbeelden in de kast staan. Het kost even tijd en geld (mijn uurtarief is 25 euro en het drukken van een fotoboek gebeurt volgens de tarieven van de printservice), maar dan heb je ook wat!

 

Levensboeken

Iedereen is het waard om niet vergeten te worden. Te vaak is een leven in de vergetelheid verdwenen, terwijl er misschien volop verhalen en foto's zijn die de herinnering vastleggen. Een levensboek van een overledene is voor de familie een kostbare en zichtbare herinnering, maar een levensboek van iemand die nog lang niet aan zijn of haar laatste levensfase toe is kan ook heel inspirerend zijn.

Met foto's en brieven en verhalen van naasten kan ik complete levensboeken maken, waardoor personen vastgelegd worden in een overzichtelijk document. Daartoe overleg ik graag met alle betrokkenen. In dit intakegesprek komen alle wensen, doelen en andere zaken aan de orde, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Thuis heb ik voorbeelden van levensboeken.

Afdrukken E-mail